5 راهکارطلایی ارتباط با مشتری که شمارو یک قدم به فروش نزدیک تر میکنه.

 

 

 

شناخت اولیه مشتری اولین راهکار طلایی ارتباط با مشتری

 

 

 

اولین راهکار طلایی در برخورد با مشتری شناخت اولیه مشتری کمک شایانی به ما می کنه برای اینکه نیازهای مشتری رو بشناسیم .

منظور از شناخت اولیه درواقع این نیست که اطلاعات کاملی از مشتری داشته باشیم بلکه این هست که ما ازروی ظاهر اولیه بتونیم بفهمیم که چطور با اون مشتری صحبت کنیم که امکان خریدش از ما بالا بره.

این فقط نیاز داره که اطلاعات اولیه اعم از پوشش و صحبت اولیه مشتری رو بدست بیاریم.

 

 

برای ارتباط بهتر با مشتری صمیمی شوید نه خودمانی

 

 

 

تفاوتی نمیکنه که مشتری های شما چه کسانی هستند،همه دوست دارند که رفتاری دوستانه با اونها داشته باشید.

وقتی به مشتری هاتون لبخند میزنید و به شکلی مودبانه به اونها خوش آمد میگید،باعث میشه اونها احساس راحتی داشته باشن . و زمانی که از اول گفتگو به مشتری میگید که چه خدمتی میتونم براتون انجام بدم ، این پیام رو به بهش میدید که شمارو به عنوان یک مشاور دلسوز و کاربلد بدونه،نه یک فروشنده که صرفا به فکر سود خودش هست.

به مشتری خودتون نشون بدید که براش اهمیت قائل هستید و سعی کنید هرچی در توان دارید و در حوزه اختیاراتتون هست براش انجام بدید.

اگراین کارها به ظاهر ریز اما کلیدی رو رعایت کنید، دیر یازود متوجه میشید که چه حس خوبی به مشتری هاتون القا کردید و روزبه روزبه مشتری های وفادارتون اضافه میشن.

اما یادتون باشه صمیمیت با بیش از حد خودمونی شدن زمین تا آسمون تفاوت داره .

صمیمیت یک حس خوب به مشتری میده،حتی اگر بار اولش باشه که با شما

و کسب و کارتون آشنایی پیدا میکنه اما خیلی خودمانی بودن یعنی اینطور باشه که انگار با مشتری سالها دوست هستید و الکی شوخی کنید ویا دست بزارید روی شونه مشتری و بگید درخدمتم …و مثالهایی از این دست باعث میشه نه تنها مشتری با شما خودمانی نمیشه حتی شاید قید خرید از شما رو هم بزنه و این بشه آخرین باری که به کار شما سر بزنه.

پس باید هوشمندانه روانشناسی مشتری مداری رو رعایت کنیم و دچار خطا نشوی

 

کارسازترین راهکار ارتباط با مشتری گوش دادن خلاق

 

مهارت گوش دادن یکی از مهم ترین مهارت های ارتباط موثرهست.

شاید براتون جالب باشه که توی جنگ های نظامی ،درواقع طرفی پیروز میدان میشه که اطلاعات بیشتری از طرف مقابلش داشته باشه. و یکی از مهم ترین موردها برای بدست آوردن اطلاعات مهارت شنونده بودن هست.

باید بدونیم که توی رابطه خرید بین مشتری و خریدار یک جنگ تمام عیاره ، مشتری سعی میکنه با توجیهات شخصی خودش خرید نکنه چون ترس از خرید داره و فروشنده برای سود کردن نیاز به فروش داره و این طور میشه تصور کرد یک جور مبارزه بینشون برپا میشه که اگرشمافروشنده ماهری باشید سعی میکنید که بیشتر گوش بدید تا اینکه حرف بزنید.

چون هرچی بیشترگوش بدید اطلاعات بیشتری بدست میارید و این اطلاعات میتونه به شما کمک کنه که بهتر به مشتری خدمت رسانی کنید. و چی از این بهتر .

یادمون باشه بهترین حسی رو که میتونیم به مخاطب انتقال بدیم همون حس اعتماد هست. واین حس خوب درسایه خوب گوش دادن تحقق پیدا میکنه.

 

 

برای ازتباط بهتر با مشتری از اصطلاحات تخصصی کسب و کار استفاده نکنید

 

 

 

یکی از بهترین تکنیک های فن بیان ساده سازی هست .

ساده سازی یعنی طوری درمورد کالا یا محصول صحبت کنیم که مشتری ما کاملا براش قابل هضم باشه .چون مشتری که از اصطلاحات تخصصی کالا و محصول ما که خبر نداره.

پس صحبت کردن درمورد این اصطلاحات باعث گیج شدن مخاطب میشه.

اگر مطلبی رو اونقدر نتونی ساده بیان کنی که همه حتی مادربزرگت متوجه بشه پس اون مطلب رو از بنیه نفهمیدی

آلبرت انیشتین

 

یک فروشنده موفق اونقدر ساده صحبت میکنه که حتی بچه ای که همراه پدرو مادرش اومده خرید هم متوجه بشه. مزیت محصول چیه و پدر و مادرش رو برای خرید ترغیب کنه.

اگر از اصطلاحات سنگین استفاده کنیم .علاوه بر اینکه مخاطب متوجه منظورمون نمیشه ، شاید مارو یک انسان خودشیفته درنظر بگیره که این اصلا خوب نیست.

ساده سازی هرمطلب میتونه مارو به عنوان مرجع اون قسمت معرفی کنه. واین بشه یک وجه تمایز ما نسبت به بقیی.

 

 

اگر اشتباهی رخ داد صمیمانه عذرخواهی کنید

 

 

 

گاهی اوقات بین مشتری و فروشنده ممکن هست مسئله ای پیش بیاد. که یک فروشنده حرفه ای مشکل به وجود اومده روبه گردن میگیره و محترمانه عذرخواهی میکنه .

همیشه عذرخواهی آسون نیست. اما این کار موثرترین راه برای بازگرداندن اعتماد ازدست رفته و برگشت ارتباط با مشتری به حالت اول هست.

اطمینان داشته باشیم که هیچکس با عذرخواهی کوچک نمیشه . پس در تعامل با مشتری،مشتری رو پادشاه و خودتون رو وزیر اون پادشاه بدونید.چون یک وزیر همیشه بهترین پیشنهاد ها رو به پادشاه میده. و توی این حالت اگر هم مشکلی باشه حل میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

اگه دوست داری اعتماد به نفس و عملگرایی خودت رو بیشتر کنی،این مقاله رایگان رو از دست نده

محبوب ترین مقالات

اگه دوست داری اعتماد به نفس و عملگرایی خودت رو بیشتر کنی،این مقاله رایگان رو از دست نده

فهرست